Samen transities in gezondheidszorg realiseren

Van verzamelde gezondheidsdata naar inzichten. SAVE DATA zet in op het beschikbaar maken van data, technologische bouwblokken en kennis, om zowel curatieve als preventieve gezondheid meer toegankelijk te maken.

Het delen van data en hulpmiddelen op een veilige, ethische en transparante manier bevorderd datagedreven onderzoek en ontwikkeling wat innovaties in de gezondheidszorg accelereert.

Een betrouwbaar ecosysteem

Om de drempel naar datagedreven R&D te verlagen en een gelijk speelveld te creëren om nieuwe gezondheidsinnovaties te versnellen, bouwen we aan een open en betrouwbaar ecosysteem door gegevens en diensten te scheiden en de gegevens bij het individu te plaatsen.

Connecteren

Via matchmaking bieden we je de mogelijkheid om de juiste technologiebouwstenen en kennis te vinden voor jouw business case. 

Uitwerken van een business case: Een business case wordt bekeken vanuit het oogpunt van een mini-ecosysteem, zodat de betrokken bedrijven voldoende garanties krijgen dat niet alleen de technologie maar ook de bredere doelgroep klaar is om de overstap te maken, en er voldoende gegevens gedeeld kunnen worden om de bedrijfsspecifieke cases succesvol en duurzaam te maken.

Roadshows: Tijdens de roadshows geven we een demonstratie van de aangeboden technologiebouwstenen.